• BLOGG

Glad Påsk

Lätt joggning har stått på menyn den här veckan. Det har jobbats hårt med banan under veckan och i stort sett all is är nu bortharvad. Om det blir varmare så boerde banan torka upp i slutet av veckan. Sommarskor, mätning och uppdatering på hemsidan under kommande dagar. Så fort det torkat upp så drar vi igång med intervallträningen. 
Vi har haft besök av Marit och Ulf Sellen från Kramfors som tittat till Alexi Quick och Panicos under påsken.
Symphonic Kasper är numera vallack.

Veckans Ris: Fortsatt riktigt kallt på nätterna!

Veckans Ros: Första vårtecknet, en flock starar har anlänt!

Veckans Resultat: Andraplatser till Dominator i Frankrike och Ferry Boko på Färjestad. Segrar till OP Roc på Jägersro, Ragazzo da Sopra på Solvalla och Deepstack i Frankrike.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-