• BLOGG

Årjäng..

Dante Boko vinner Årjängs Stora 2017 Dante Boko vinner Årjängs Stora 2017

Inga intervaller den här veckan, lite återhämtning har stått på schemat. Nu har det kommit en del regn så banan är helt perfekt.
Lite blandad tillväxt har det varit den här perioden. Dom flesta har dock lagt på sig bra med muskler.
Alla är avmaskade, nyskodda och uppdaterade, så nu kör vi fram till hästarna åker till Lökene inom kort.

Veckans Ris: Vi har klarat oss länge nu men den här veckan slog blodtörstiga Bromsar till så hästarna har fått vara inne mitt på dagen när det är som varmast!

Veckans Ros: Man går man ur huse när det vankas stortrav i Årjäng 14500 på lördag och 3000 personer på fredag är inget annat än imponerande i kanonväder!!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Ramona Win på Harstad och Elma's Rose på Årjäng. En andraplats till Dominator i Frankrike.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-