• BLOGG

Sommarvärme..

Schocking Superman debuterade på en 15 tid!! Schocking Superman debuterade på en 15 tid!!

Så kom då äntligen sommarvärmen med dryga 22 grader. Lite omställning mot förra veckans kyla. Ngt förhöjd puls och flera blåste mer än tidigare. Tempot på veckans intervallerna var 1.40 - 42 mycket lätt. Vi har testat att filma några intervaller för att se om det fungerar, filmen ligger på startsidan. Det är Mellby Free som ligger först och Geisha BR i rygg. Vårbruket är nu i full gång några veckor försenade.

Veckans Ris: Resolve diska etta på tvären i USA före en seg Bee A Magician, nja?

Veckans Ros: Propulsion imponerade storligen i Finlandia Ajo på nytt banrekord!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Real Superb på Årjäng, Uroy i Frankrike och Otto Misty på Skelefteå. Treårige Schocking Superman var tvåa i debuten på Bjerke och Reckless var knappt slagen i Örebro Int.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-