• BLOGG

Strålande..

Nu är sjön isfri! Nu är sjön isfri!

Det blev en strålande start på intervallträningen. Även om vi fick flytta fredagsträningen till lördag så var alla mycket fina. Stabila, bra trav och låg puls. Ca 1.45 tempo med positionsbyten. Bengt var här och började ta bilder men vi fick avbryta då banan blev alldeles för tung. Vi fortsätter så fort solen är på plats igen.

Veckans Ris: Säsongens sista snöstorm?? Under torsdagskvällen kom det mycket snö med flera minusgrader.

Veckan Ros: Svanar, Tranor och Änder har landat den här veckan.

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Dynamite Vick på Åby och Apalachicola på Solvalla. Andraplatser till Uroy och treåriga debutanten Flo Jo Keeper på en 15 tid på Färjestad. Seger till Cummin på Malta.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-