• BLOGG

Blött och tungt..

Fina SM tävlingar på Åby.. Fina SM tävlingar på Åby..

Det har varit blöta och tunga banor den här veckan. Vi fortsätter att köra 3 km 5 dagar i veckan som samtliga gör på riktigt bra sätt. Dynamique D'am och Deepstack har satts i vagn på helt ok sätt. Farouk BR och Flo Jo Keeper har tömkörts och är nu klara att sättas i vagn.

Veckans Ris: Ett makalöst fiasko utspelade sig i torsdags. Jag var på väg till Bjerke med Apalchicola. Stannade först vid tullen i Eda där jag skulle gå in och få papperen stämplade. Ösregnade var bara förnamnet, då kommer en bil och formligen sprutade ner hela mig, tullaren skrattade gott när jag kom och vattnet rann över golvet!! Det var bara början, när jag kommer till Vormsund 6 mil från Oslo exploderar bakdäcket på bilen. För säkerhets skull så satte jag på nya dagen före!! Öppnade kofferten och INGET reservdäck bara en kompressor och en flaska skum, stor ide när däcket spruckit?? En hjälpsam kille på Shellmacken ringde runt till Volvo och däckverkstäder i området utan att man kunde få fram ett enda Volvodäck vilket måste vara helt makalöst när halva Norge kör volvo?? Taxi från Arvika med nytt hjul löste problemet men då var klockan redan alldeles för mycket.. INTE roligt med häst i form, stod i 1,20 i odds och loppet vanns på 1.17.9

Veckans Ros: On Track Piraten var höjdpunkten på Åby's SM tävlingar..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till BB Tigger på Åby och Countdown på Axevalla. Andraplatser till Claudia BR på Axevalla och Caddie Express på Åby. Seger till Ferrari Zon på Örebro.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marianne » Vagn..:  ”Vilken fin sida du har! Vad härligt att kunna följa med i fortsättningen./Electr..”

  • carina österberg » Högtryck..:  ”Roligt att höra att det går bra för Cally. Vi följer med spänning fortsatt infor..”

  • Britt Lindgren » Bra vecka..:  ”Hej! Hoppas du ser denna kommentaren även om inlägget är gammalt. Vart beställe..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Träningsperiod..:  ”Hej! Mats! Björn Goop, the catchdriver of the yrar.Face Time Bourbon.Vilken driv..”

  • Tore Erkén » Träningsperiod..:  ”Fin info om hästar som jag följer: Due Diligence och Dojan.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-