• BLOGG

Två nya..

Många fina prestationer under Kriteriehelgen Många fina prestationer under Kriteriehelgen

Den här veckan har vi fått in två fina ettåringar, en hingst efter Muscle Hill och Sharapova samt ett sto efter Broad Bahn och Madonarail båda med TAR Stable som ägare. Här är det tömkörning som gäller tillsammans med dom franska. Övriga joggar på sina tre km på bra sätt. Kanonfina banor gör att vi kan köra barfota några veckor till.

Veckans Ris: Inget..

Veckans Ros: Priserna på Kriterieauktionen vände glädjande uppåt under helgen..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Johan Roc på Färjestad. Andraplatser till Macho Look på Kalmar, Charmant Hornline på Solvalla och global Mazerine i Frankrike. Seger till New Generation på Solvalla..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-