• BLOGG

Årjäng..

Claudia BR Jarlsberg 2014 Claudia BR Jarlsberg 2014

En bra träningsvecka har det varit trots mycket varmt väder och ett jobbigt underlag då det var tung bana på tisdag ( 40mm regn på natten) och riktigt löst på fredag (supertorrt) Vi ligger på 1.32 tempo med mersmak på många nu som strax är klara för Lökene. Några får vi vara lite försiktiga med då dom växer lite väl mycket för dagen. II Capitano Vick är numera valack.

Veckans Ris: Brasiliens fiasko i VM..

Veckans Ros: Årjängstravet som drog 3500 personer på fredag och 14000 på lördag med en överlägsen vinnare i Årjängs Stora Sprinterlopp Magic Tonight.

Veckans Resultat: En andraplats till Uroy på Årjäng. Conquestador BR var tvåa i försöket och trea i finalen av Jarlsbergs Grand Prix för hingstar. Claudia BR vann försök och final av Jarlsbergs Grand Prix för ston.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-