• BLOGG

Igång..

St Michel Decoy St Michel Decoy

Så var vi då igång med intervallkörningen på rakbanan. Alla var fina i travet och styrkan var inget att anmärka på, vi körde fyra st runt 1.50 med samtliga. Sen att det var lite vingligt och en del tyckte det var otäckt med kompisar både på sidan och bakom/framför är helt normalt och hör till utbildningen. Vi ökar på till fem st nästa vecka. Vi hälsar Veronica Jonsson välkommen till stallet.. Bengt har varit här och tagit nya bilder på dom flesta hästarna och resten kommer nästa vecka.

Veckans Ris: Inget..

Veckans Ros: Torra och kanonfina banor..

Veckans Resultat: En andraplats till Mr Picolit på Axevalla. Segrar till Candier på Färjestad och Global Nirvana på Åby..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-