• BLOGG

Vår..

Isfritt 1 mars.. Isfritt 1 mars..

Nu har det varit plussgrader i en dryg vecka och då är det vår!! Inte nog med att banan är tungsprungen det är även rejält tungt och blött i hagarna. Lite sega i kroppen har hästarna varit den här veckan. Det är bara en vecka kvar nu innan det blir några dagars välförtjänt vila. Det ska bli skönt att få av broddskorna så tidigt på året. Var inne på kliniken och plockade bort en lös benbit på CC Tag som får ta det lugn en vecka till innan han får börja träna igen.

Veckans Ris: Första vintern som vi inte har kunnat köra på isen..

Veckans Ros: Tjälen har gått ur banan den här veckan..

Veckans Resultat: En andraplats till Countdown på Färjestad och en seger till Stella Rhode på Solvalla..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-