• BLOGG

Två nya..

Going Madness en av årets alla kanonfina 1 åringar Going Madness en av årets alla kanonfina 1 åringar

Det har kommit två st nya mycket fina 1 åringar den här veckan: Labellaragazza, ägare Håkan Schullström Åmål och Whisky Knick, ägare Mahronny AB Solna. Nöter på med tömkörningen utan några större protester även om någon testar då och då. Vi får se om några kan vara klara att sätta i vagn i slutet av veckan! Bengt har varit här under veckan och tagit fina bilder på alla hästarna.

Veckans Ris: Mörkret smyger sig på sakta men säkert nu..

Veckans Ros: Men kanondagar är det fortfarande..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Brasil Boko på Mantorp. Andraplatser till Quelque Part  och Countdown på Färjestad samt Uroy på Solvalla. Segrar till Global Nirvana på Färjestad, Prawns på Mantorp och Lord Mirabell på Rättvik.

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-