• BLOGG

Till Lökene..

Apalachicola vinner i debuten för björn Goop! Apalachicola vinner i debuten för björn Goop!

Det blev en riktigt tuff vecka med torra lösa banor i tryckande värme som fick avsluta årets intervallträning. Alla utom 1.40 gänget gick 1.32 intervaller. Det känns som styrkan och travet är på plats så det ska bli spännande att följa hästarna framöver. Alla åker till Lökene på onsdag kommande vecka. Ett stort tack till alla hästägare för tiden som vi har haft hand om era hästar och lycka till i framtiden!

Veckans Ris: Inte mycket folk en jättefin lördagkväll på Färjestad..

Veckans Ros: Riktigt många vinnare den här veckan..

Veckans Resultat: En andraplats till Ed Rapide på Eskilstuna. Vinnare är Jula in Focus på Eskilstuna, Claudia BR på Biri, Apalachicola på Färjestad, Tamil Image, Lovelorn, Frans Håleryd och Benny Boko på Årjäng..

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-