• BLOGG

Många plus..

Sebastian K imponerande vinnare av Årjängs Sprinterlopp 2013.. Sebastian K imponerande vinnare av Årjängs Sprinterlopp 2013..

Mycket bra vecka med många + dom flesta är klara att sänka tiderna rejält nu. Många delägare var här och tittade när Challenge Hornline gick ett kanonjobb innan man drog vidare till Årjängstravet. Bengt har varit här och tagit fina bilder på hästarna. Vi hann inte med alla men vi tar nya bilder under veckan. Vila några dagar och uppdateringar kommer löpande.

Veckans Ris: Inget att klaga på när det är fint väder och skörden är bärgad..

Veckans Ros: Till Olle Goop som blivit invald i Hall of Fame..

Veckans Resultat:Tredjeplatser till Lord Mirabell på Rättvik och Cherry Zon på Åmål. En andraplats till Shamroc Best i monte på Årjäng. Seger till Quelque Part på Åmål..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

  • Roger Backström » Sista vinterveckan?:  ”Tack för informationen! Verkligen jättefina bilder på hästarna, det syns verklig..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-