• BLOGG

Många plus..

Sebastian K imponerande vinnare av Årjängs Sprinterlopp 2013.. Sebastian K imponerande vinnare av Årjängs Sprinterlopp 2013..

Mycket bra vecka med många + dom flesta är klara att sänka tiderna rejält nu. Många delägare var här och tittade när Challenge Hornline gick ett kanonjobb innan man drog vidare till Årjängstravet. Bengt har varit här och tagit fina bilder på hästarna. Vi hann inte med alla men vi tar nya bilder under veckan. Vila några dagar och uppdateringar kommer löpande.

Veckans Ris: Inget att klaga på när det är fint väder och skörden är bärgad..

Veckans Ros: Till Olle Goop som blivit invald i Hall of Fame..

Veckans Resultat:Tredjeplatser till Lord Mirabell på Rättvik och Cherry Zon på Åmål. En andraplats till Shamroc Best i monte på Årjäng. Seger till Quelque Part på Åmål..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Vår..:  ”Hej!Mats Roligt att hästarna mår bra och är pigga.Såg att hästarna skall upp i 1..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Prix d'Amerique:  ”Fint att hästarna tränar på.Skönt att det ordna sig med L'amour Printemps,.Sköt ..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Perfekt..:  ”Obehaglig med älgkrocken.Tur du inte blev skadad.Var det en stor älg eller en fj..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-