• BLOGG

Tandläkaren..

Jean paul i högform.. Jean paul i högform..

Jean Paul som kommer från Italien har varit här och raspat och fixat till tänderna på alla hästarna. Det är mycket viktigt att tänder som är i vägen plockas bort och att tuggytorna är släta, det är många kilo foder som ska malas ned.. Träningen rullar på med många bra jobb.. Kryper ner lite i tider kommande vecka.. Challenge Hornline har börjat jogga lite lätt.. Charmant Hornline har vrickat sig i ett bakben och får ta det lugnt några dagar.. From Rosemary känns en aning stel då hon växer mycket nu och hon joggas lite lugnt några dagar..

 

 Veckans Ris: Inget Elitlopp för Mr Picolit..

 

Veckans Ros: Två dagars högsommarvärme är minsann inte fyskam och VM Guld i hockey..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats till Mr Picolit på Gävle. Andraplatser till Junior Troy på Färjestad och Credifice på lindesberg. Seger för Discovery Håleryd på nytt banrekord i Halmstad..

 

// mats

Bloggarkiv