• BLOGG

Växer..

Sebastian K överlägsen! Sebastian K överlägsen!

Nu är det många som har börjat växa ordentligt. Dom lägger på sig mer muskler och blir allt kraftigare i kroppen. Entertainer C och Celina Frecel svarade bra på ändringarna som vi gjorde och det ser nu mycket bättre ut. Challenge Hornline kollas igen under veckan. Övriga jobbar på bra och nu är det stabilt även  med positionsbyten under intervallerna. Sista veckan nu med 1.40 tempo. 

 

Veckans Ris: Alla lämnade WO till Svanstedt i Oslo Grand Prix..

 

Veckans Ros: Riktigt fina prestationer på Bjerke idag..

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Otto Misty på Skelefteå, Ågårds Ludde på Axevalla och Island Two på Färjestad. Andraplatser till Countdown på Färjestad och Magic Launcher på Bergsåker. Seger till Brasil Boko på Axevalla..

 

// mats

Bloggarkiv