• BLOGG

Vinterträningen avslutad..

Fyllingeharven är guld värd när banorna ska fixas i ordning! Fyllingeharven är guld värd när banorna ska fixas i ordning!

Så var då vinterträningen avslutad. Det blev några veckor extra med långsamkörning men det var ingen nackdel då dom hästarna som kom in sent är nu ikapp träningsmässigt. Helt perfekta träningsförhållanden har vi haft hela vintern och jag tycker att det ser bra ut. Vi tar några dagars vila nu och äntligen kan vi sätta på sommarskor då hagarna är isfria. Vi uppdaterar hästarna under veckan. Nästa vecka börjar vi med intervallträningen på rakbanan. Vi har harvat bort all is och snö på både slingan och rakbanan. En kille var här under veckan och han hade med sig en ångpanna som han tinade upp vägtrummorna med så vattnet rinner undan.

 

Veckans Ris: Fortfarande många minusgrader på nätterna..

 

Veckans Ros: Sommarskor är efterlängtat.. 

 

Veckans Resultat: En tredjeplats till Quelque Part på Åby. Andraplatser till Candier på Axevalla och Countdown på Färjestad. Seger till Global Mazerine på Axevalla.. 

 

// mats

Bloggarkiv