• BLOGG

Vårvinter..

Härliga dagar! Härliga dagar!

Det har varit otroligt fina dagar med minusgrader på nätterna och några plusgrader i strålande solsken på dagarna. Vi har kört igång med alla som vilat några dagar den här veckan. Vi har även tagit nya bilder som kommer att läggas ut på hemsidan under veckan samt uppdateringar på hästarna. Vi kommer förmodligen att köra ca en vecka till på sjön innan vi börjar köra på landbanan dom sista veckorna innan intervallträningen börjar. 

 

Veckans Ris: Färjestads travbana ca 4 sekunder långsam, tungt att vara banmästare nu..

 

Veckans Ros: En sällan skådad prestation av Johan Olsson i VM femmilen på skidor..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Checkpoint på Åby. En andraplats till Discovery Håleryd på Åby. En V75 seger till Sugar RS på Bergsåker..

 

// mats

Bloggarkiv