• BLOGG

Hälften..

Challange Hornline med delägare övar inför kommande prisutdelningar.. Challange Hornline med delägare övar inför kommande prisutdelningar..

Den här veckan har det varit blandat då hälften har vilat några dagar medan övriga jobbat på nere på isen. Andra halvan vilar några dagar nästa vecka. Vi har avmaskat, vaccinerat, tagit fram måttstocken samt bytt skor. Uppdateringar blir löpande under veckan. Fina dagar med minusgrader på nätterna och plusgrader i strålande solsken på dagarna. Delägare till maffige Challange Hornline har varit på besök och tittat när vi körde ett tufft träningspass på isen. Fortsätter att nöta på 12 km några veckor till innan vi börjar med intervallträningen på rakbanan.

 

 Veckans Ris: Varför behöver inte ST och ATG spara 40% som alla andra??

 

Veckans Ros: Sweet Frecel blev första treåring till start i år.. 

 

Veckans Resultat: Andraplatser till Jacques på Färjestad, Sugar RS på Gävle, Sweet Frecel på Bjerke och Global Mazerine på Kalmar. Seger till Yum Yum på Färjestad.. 

 

// mats

Bloggarkiv