• BLOGG

Omvända världen..

Istravet har börjat i Årjäng!! Istravet har börjat i Årjäng!!

Startade året med en riktig skitvecka. Började med två dm riktig blötsnö, sedan började det regna ordentligt med många plusgrader tillsammans med hård blåst. Det innebar att det blev mycket vatten på isen som svarvade hål i banan trots att isen är trettio cm tjock. Rakbanan står under vatten och är helt okörbar även den. Tur att vi har isbana på land nu som vi kan träna på. Fina jobb även denna vecka. Hormonstinna nyblivna tvååringar har fått vårkänslor, dom har börjat släppa vinterpälsen, har sönder täcken och river staket. Brilliano FF har nya rekordet med fyra trasiga täcken på en vecka.. Det är ingen som är sliten den saken är klar så det blir en kort vila med vaccinering, avmaskning, mätning och uppdatering löpande under kommande dagar. Kommer att öka på till tolv km med en hel del under kommande vecka, övriga körs nio km några veckor till.

 

Veckans Ris: Omvända världen..

 

Veckans Ros: Latitude Broline blev miljonär på Bergsåkers V75 tävlingar..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Global Nirvana på Åby och en V75 seger till Latitude Broline på Bergsåker..

 

// mats

Bloggarkiv