• BLOGG

Klart för iskörning..

Plogat upp en tre km bana på sjön. Plogat upp en tre km bana på sjön.

En bra träningsvecka trots att all långsamkörning har bedrivits på rakbanan som varit djupharvad och i mycket fint skick. Hästarna utvecklas fint och blir starkare för varje vecka. Stefan Johansson från Lidköping besökte oss under veckan och tittade på sin fina Dynamite Vick som gick några repor på rakbanan. Vi börjar träna på isen i morgon och det är mycket tidigt, men det är inte rekord för det är trettonde november för ca tjugo år sedan, det hör inte till vanligheterna att komma ut före jul..

 

Veckans Ris: Inget ont som inte har ngt gott med sig, men kallt är det!!

 

Veckans Ros: Allt klappat och klart så att vi kan börja köra på isen i morgon.

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Latitude Broline ocH Discovery Håleryd på åby. Andraplatser till Mountain Dew på Bjerke och Global Mazerine på Åby. Segrar till June Avenue på Bjerke och Jaques på Axevalla.

 

// mats

Bloggarkiv