• BLOGG

Vintertäcken..

Dancing Silas poserar stolt med nytt täcke! Dancing Silas poserar stolt med nytt täcke!

Det passade perfekt med nya Cabejotäcken till samtliga nu när vintern slagit till. Ett tunnt istäcke på sjön idag!! Ett glatt gäng ägare till fine Challenge Hornline besökte oss på lördagen med ägarenamnet dä årner sä, gillar vi.. Ny häst in under veckan, Bonbon e Ready Cash och Graciosa. Ökat på träningen till sex km på Brilliano FF, Star Above OP, Celina Frecel, Entertainer C, Edlance, Island Three, Jula Club och New Generation.. Tre st tömkörs och övriga joggar tre km..

 

Veckans Ris: Inga vinnare den här veckan..

 

Veckans Ros: Kanonfina frystorkade sommarbanor..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för June Avenue på Bjerke. Andraplatser till Shamroc Best på Örebro, Bowie Boko på Axevalla och Prawns i Breeders Crown semifinal på Solvalla..

Bloggarkiv