• BLOGG

Två nya..

En del gillar trots allt ett gyttjebad!! En del gillar trots allt ett gyttjebad!!

Det kom två nya fina ettåringar från Rune Lorentzon, Natalie Win och Ramona Win. Där är det tömkörning som gäller. Charmant Hornline, Challenge Hornline, Lecompte, From Rosemary, Dancing Silas och Bachus är satta för vagn och joggar tre km. Cantab GT och Dynamite Vick har ökat på till 6 km medan övriga körs tre km på bra sätt trots mycket vatten på banorna.

 

Veckans Ris: Allt regnande för femtioelfte gången..

 

Veckans Ros: Sexton stycken i vagn känns bra!

 

Veckans Resultat: Kvalat på Färjestad har Jula In Focus 1.21.5 BB Tigger 1.21.8 och Reckles 1.22.0 En tredjeplats för Ed Rapide på Färjestad. En andraplats för Discovery Håleryd på Åby. Segrar till Otto Misty på Boden och Junior Troy på Åby.

 

//mats

Bloggarkiv