• BLOGG

Tömkörning..

Har hämtat två nya riktigt fina ettåringar från Falköping den här veckan som vi börjat tömköra direkt, övriga jobbar på bra och lär sig mer och mer för varje dag. Nya hästar på gång in under veckan. Alla banor står under vatten efter dagens skyfall. Vi får väl se i morgon hur mycket stenmjöl som spolats bort!!

 

Veckans Ris: 110 mm regn senaste veckan, blött, blött, blött..

 

Veckans Ros: Grattis till Martin Broman 20 år!!

 

Veckans Resultat: godkända premielopp för Tintin 1.30.5 på Färjestad och Wilma Creation 1.27.6 på Bjerke. Tredjeplatser för Prawns i Derbykval på Jägersro och Lord Mirabell på Åby. Andraplatser för Isac Roc på Färjestad, Shestheholepackage på Åby, Pebbly på Örebro, Mr Picolit i V75 på Bergsåker och Bowie Boko i Derbykval på Jägersro. Segrar för Andoverandout på Färjestad och Brasil Boko i Derbykval på Jägersro..

 

 

// mats

Bloggarkiv