• BLOGG

Lätt snuva..

Mästarnas Mästare 2012 Jörgen Jönsson Mästarnas Mästare 2012 Jörgen Jönsson

Mycket bra tisdagsjobb då samtliga gick 1.37-38 tempo med bra puls. På onsdag så var det några som var lätt snuviga utan feber så vi joggade samtliga lugnt resten av veckan. Nu blir det några dagars vila med skoning och mätning, uppdateras efter hand hästarna blir klara. Ser bra ut inför hösten då det är i stort sett fullt med nya 1 åringar.

 

 Veckans Ris: Mycket surr om Sydafrikaspelarna på V75 nu..

 

 Veckans Ros: Till alla 1 åringar som nu är ute på grönbete och har det bra..

 

Veckans Topp Tre: Conquestador BR, BB Tigger, Dominator..

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser för TX Zoogood på Bollnäs, Jacques på Åby, En andraplats för Latitude Broline på Axevalla, segrar för Dongfangmingzhu på Färjestad, Chili on Line och Global Investment på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv