• BLOGG

Värdig vinnare..

Commander Crowe kronan av alla topprestationer.. Commander Crowe kronan av alla topprestationer..

En blandad vecka då det blev tvärvarmt och några hade problem då dom inte drack tillräckligt med vatten i början av veckan. Dom har joggats lugnt för att hitta rätt igen. Thomas Grufman från Bergen kom förbi på vägen till Solvalla för att titta på sin fina Gloal Pearl som gick ett kanonjobb. På fredagen kom Federico Cortesi från Italien och hjälpte till med fortkörningen då han först körde sina egenägda Ride The Wave och Rapide Ray för att sedan vara med och köra jobb för att se hur vi tränar våra tvååringar. Vi har sänkt några sek den här veckan, lite högre andning och puls i hettan är normalt + att banan blir mycket lös. Går in på sista träningsveckan före några dagars vila.

 

Veckans Ris: Några av stona har druckit dåligt i den 30 gradiga värmen och tappat en del i vikt.. 

 

Veckans Ros: Stor eloge till Solvalla, vilket arrangemang..

 

Veckans Topp Tre: Sweet Frecel, Island Two, Global Pearl..

 

Veckans Resultat: En andraplats för Miss Shape i fyraåringseliten för ston, segrar för Bowie Boko i Sverigeloppet och Mr Picolit i V75 på Solvalla..

 

//mats

 

Bloggarkiv