• BLOGG

Tjällossning..

Riktigt bra träning i början av veckan då banan var torr och fin. Från mitten av veckan har tjälen börjat gå ur banan och det har varit rktigt dålig bana så vi har bara joggat lugnt sista dagarna. Kommer att jogga på lugnt även kommande vecka. I hagarna är det ett par tre dm lera som gäller med oräkneliga tappskor som ett brev på posten.. Kommer att lägga på grus på dom sämsta partierna så vi kan börja med intervallträningen vecka 13. Det blir första gången någonsin som vi kan köra intervaller i mars månad på sommarbana!!

 

Veckans Ris: Givetvis den dåliga banan..

 

Veckans Ros: Riktigt fina vårdagar är alldrig fel..

 

Veckans Topp Tre: Global Pearl, Tintin, Cummin..

 

Veckans Resultat: En andraplats till Chip Destroyer på Jägersro, segrar till Tristan Des Bosc, Bowie Boko och Jaques på Färjestad,,

 

//mats.

Bloggarkiv