• BLOGG

Full träning..

Var det sista snöfallet för den här vintern? Var det sista snöfallet för den här vintern?

Varit en omväxlande vecka med strålande sol och fin isbana sen två dm snö och full plogning, dagen efter tio grader varmt med hård blåst och massor med vatten på isen så nu är isträningen ett avslutat kapitel för den här helt suveräna vintern med hur fina träningsmöjligheter som helst. Slingan på land är nästan isfri med lite tjällossning i solbackarna. Har kört tolv km på lite blandade banor men alla verkar vara i riktigt fin form, vore skönt om vi kunde skruva ur brodden snart.. Hade besök av Lena Piscator från Deje som var här och tittade på sin fine andelshäst Dominator..

 

Veckans Ris: Skulle haft vinter ngn vecka till..

 

Veckans Ros: Trots allt härligt med tjällossning..

 

Veckans Topp Tre: Island Two, Amazonia Dream, Dominator..

 

Veckans Resultat: En andra plats för Caddie Express på Åby..

 

//mats.

Bloggarkiv