• BLOGG

På gång igen..

Inte bara hästar som gillar isen! Inte bara hästar som gillar isen!

Då var vi på gång igen efter några dagars vila med omskoning samt uppdatering av träningsstatus. Det var några som hade växt en del men annars är det ganska måttlig tillväxt nu under den tunga delen av träningen. Vi fortsätter att köra på isen då landbanan är is och snöfri men frusen på förmiddagarna för att senare på dagen bli riktigt blöt och tung. Vi kör på nu några veckor med 12 km för att gå över till intervaller så fort rakbanan torkat upp och vi kan skruva ur broddarna i skorna.

 

Veckans Topp Tre: Alla vilat..

 

Veckans Ris: Nu får Färjestads hockey plocka av skydden på skridskorna om det ska bli guld i år..

 

Veckans Ros: Rapide Lebels årsdebut var bland det värsta som skådats..

 

Veckans Resultat: Andraplatser för Tamila Pearl på Färjestad och Global Nirvana på Åby, segrar för Bowie Boko på Färjestad och Tristan Des Bosc på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv