• BLOGG

Tjällossning..

26 december och full tjällossning är väl omvända världen? Leriga hagar och tunga banor är vad som det bjudits på under veckan. Hästarna får jobba på ordentligt nu, ett par har börjat tappa lite hull så där får vi justera menyn en aning annars ser det mycket bra ut på samtliga med bra trav och fin inställning. Två veckors träning med nio km kvar nu innan det blir några dagars välförtjänt vila innan vi ökar på till tolv km..

 

Veckans Ris: Jul är som en vanlig helg fast mycket mer bråttom..

 

Veckans Ros: Quarcio du Chen's uppvisning i Guld var mäktig..

 

Veckans Topp Tre: Conquestador BR, Tenor, BB Tigger..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Global Nirvana på Åby, segrar för Cherry Zon på Färjestad och Mr Picolit på V75 finalen på Solvalla..

 

//mats

 

Bloggarkiv