• BLOGG

Vädergudarna..

Äntligen fruset i hagarna! Äntligen fruset i hagarna!

Vädergudarna lyssnade på våra böner och skickade full insats omgående med riktigt härlig blötsnö som frös fast till en tjock blandning av is och snö så det var bara att sladda till det när det frös på och nu har vi helt suverän vinterbana, isen på sjön är fem cm så det är väl lite tunt ännu.. Hästarna gillar banan när det frasar under däcken på vagnen så är det riktigt laddat i tömmarna.. Vi nöter på våra nio km och allt ser bra ut för dagen.. 

 

Veckans Ris: Mycket ältande om Maharajah framlänges och baklänges..

 

Veckans Ros: Till treåriga Miss Shape som har lekstuga med sina kullsystrar..

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser för Mountain Dew på Färjestad, Magic Launcher på Umeå och Mad Image på Örebro, andraplats för Global Mazerine på Örebro, segrar till Sugar RS på Umeå och Miss Shape på Solvalla..

 

//mats

Bloggarkiv