• BLOGG

Goop på besök..

 

På onsdag morgon kom Olle för att köra alla ettåringarna, efter ett uppvärmningsvarv på slingan så fick dom sträcka ut några intervaller på rakbanan, nog för att jag har tyckt att dom tränat riktigt bra men det var ändå inget mot vad samtliga visade när dom fick sträcka ut ordentligt för första gången. Efter det har dom vilat några dagar och måttkäppen har varit framme, tillväxt på hästarna som sällan skådats och som nu är uppdaterade. En del kommer att fortsätta med sex km ngn vecka till medan dom flesta ökar på till nio km.

 

Veckans Ris: Fick info av ST att man jobbar hårt för hästägarna men nog såg förslagen tafatta ut..

 

Veckans Ros: Till Miss Shape som tjänat 1 200 000 i år som treåring..

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser för The Man på Åby, Jaques, TX Zoogood och Tiffany Brodda på Gävle, segrar till Mad Image på Åby och Miss Shape i E3 revanchen på Gävle..

 

//mats

Bloggarkiv