• BLOGG

Perfekta förhållanden..

Rejnös röntgen.. Rejnös röntgen..

Det är perfekt bana att träna på efter att vi kört med väghyvel samtidigt som det torkat upp bra, när det fryser på sen kan vi lägga på mer stenmjöl.. Fina träningsrundor även den här veckan, vi har en vecka kvar till några dagars vila/mätning men en sak är säker och det är att dom växer så det knakar.. Vet Rejnö var här och röntgade tio st med sin portabla utrustning och vilka bilder det blev helt makalöst med en liten plåtlåda!! Han hittade några små bitar på två st som vi plockar bort så fort som möjligt. Det är bilder ute på alla nu men pga vädret så är det olika ljusförhållanden, vi hoppas på bättre väder i februari när vi tar nya bilder nästa gång..

Veckans Ris: Tunt med starter även den här veckan..

Veckans Ros: Olle köpte två kanonfina ettåringar i USA..

Veckans Resultat: En tredjeplats för Caddie Dream på Halmstad..

//mats

Bloggarkiv