• BLOGG

Bra träningsvecka..

I Lexington var det 750 hästar men i Harrisburg har Olle och Anders 2200 hästar att titta på!! I Lexington var det 750 hästar men i Harrisburg har Olle och Anders 2200 hästar att titta på!!

Även den här veckan har hästarna skött sig mycket bra, samtliga ligger under åttio i puls med ett flertal som ligger runt sextioåtta. Banan är riktigt krävande men vi har börjat sätta på vinterskor nu för mer än en vecka till klarar vi oss nog inte undan vintern?? Kommer att röntga nio st på onsdag då vet Rejnö kommer hit och fixar det, är det ngn som har lös benbit plockar vi bort dom om ett par veckor.. Hann ta bilder på hälften av hästarna när solen behagade visa sig ett par timmar, tar bilder på resten så fort det händer igen annars ha det varit helgrått.. Vi hade besök under veckan av Trond Storbråten som tittade på sin Wilma Creation, Grattum's tittade på sin andelshäst Sweet Frecel och Anders och Crister Nyström tittade på sin andelshäst Dominator..

 

Veckans Ris: Väderprognosen lyder grått, grått, grått..

 

Veckans Ros: Breeders Crown Finaler med många bra prestationer..

 

Veckans Resultat: En tredjeplats för Global Investment på Eskilstuna, segrar till Global Mazerine och Mad Image på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv