• BLOGG

Närmar sig examen

Brioni gjorde sin första start sedan segern i Elitloppet. publiken hade strömmat till publikplatserna och över 12500 människor njöt i solskenet.. Brioni gjorde sin första start sedan segern i Elitloppet. publiken hade strömmat till publikplatserna och över 12500 människor njöt i solskenet..

Många riktigt fina även den här veckan, kör fortsatt mellan 1.32 - 34 tempo, det är ett par som tappat lite hull så där får vi justera lite på matsedeln.

Meterologerna har lovat en hel del regn kommande vecka så vi får anpassa oss till hur banan blir annars så nöter vi på i samma tempo. Det är nu bara några jobb kvar innan dom går in till Goop.

Ett par av Stall Kennys andelsägare Anders Johansson från Stockholm var här och tittade på Countdown under tisdagen och även Bert Olsson från Göteborg var då här och tittade på Shestheholepackage när dom gick sina intervalljobb på rakbanan, och de var belåtna när de åkte härifrån.

 

Veckans Ris: Djursjukhusens dygnspris, 67000 för tio dagars övervakning inkl mediciner, OBS ingen operation?????

 

Veckans Ros: Äntligen sol, massor av publik  och ett högklassigt Årjängs stora sprinterlopp.

 

Veckans Topp Tre: Countdown, Johan Roc, Shestheholepackage.

 

Veckans Resultat: Tredjeplatser blev det för Latitude Broline på Örebro och All In Boko på Rättvik, andraplatser för Brasil Boko på Årjäng och Prawns på Axevalla, segrar till Winner Way på Bjerke och Crowns Diamond på Boden.

 

//mats

Bloggarkiv