• BLOGG

Rast vila & en ny andelshäst...

Nya andelshästen hos Stall Kenny tillsammans med Björn Goop i sulkyn, Shestheholepackage. Nya andelshästen hos Stall Kenny tillsammans med Björn Goop i sulkyn, Shestheholepackage.

Efter några dagars vila så verkar det som samtliga har laddat batterierna för nu är det högtryck i hagarna, det går undan så snö och staket ryker.

Mätkäppen har varit framme och dom har väl växt mer på bredden än höjden sista veckorna, ser mycket fina ut i kroppen överlag samt nya skor på samtliga hästar.

 

Björn Goop och Stall Kenny har varit här och kollat över alla 2 åringar idag och de såg belåtna ut med vad de fick se. De gjorde också en video samt tog kort på Shestheholepackage som kommer att bli Stall Kennys nya andelshäst, en häst som lägger mycket mark under sig, och hade jag pengar så skulle jag köpa hela hästen, hon är makalöst fin, Shestheholepackage lägg det namnet på minnet redan nu.

 

Nu är det nog färdigkört på isen för det har kommit upp vatten i banan men slingan på land är i helt perfekt skick så vi jobbar på där nu när det blir tolv km i sex tuffa veckor framöver..

 

Veckans Ris: Tji fick hästarna som släpp vinterpälsen, varit -20 i flera dagar nu..

 

Veckans Ros: Trippel till Goop på veckans V75 finaler och så förstås makalöse Ready Cash.

 

Veckans Resultat: Seger för Dollar Sund på Bjerke, seger för Dunder Nalan på Åby, Ågårds Ludde var tvåa på Åby, Global Investment vann Guldfinalen på V75 som kördes på Solvalla och Eyeshadow var tvåa på Solvalla.

Bloggarkiv