• BLOGG

Åter till verkligheten...

Solnedgång i Key West Florida Solnedgång i Key West Florida

Har varit ledig ett par veckor och bland annat varit på Sunshine Meadows i Florida och hälsat på Continentel Farms vinterträning!!!! Stall TP har två st av dom som inköptes på Lexingtonauktionen i träning där, Jan Jonnson visade upp dom på banan (visar några bilder nästa vecka) och berättade om hur han förberedde sina unghästar för tidig start.

Varmt och skönt med perfekta banor så finns det ju onekligen möjligheter att lyckas, sen fanns det en hel del hästar som tränades av andra som inte gör det (hela selkammaren på och hoppade runt i olika gångarter).

Året började mycket bra med fina banor och bra väder, men nu har det kommit mycket blötsnö och regn som gör isen okörbar några dagar när det är så mycket vatten i banan, under tiden vi väntar på att det fryser igen så tränar vi på landbanan som är snö och isbelagd och riktigt bra.


Några ston har haft en febertopp under veckan i samband med väderomslaget men det verkar avta lika fort som det kom.. Kommer att öka på till tolv km nu under senare delen av veckan då det känns mycket bra över hela linjen..

 

Veckans Ris: Tung blötsnö och plusgrader gör att det är mycket vatten på isen.

 

Veckans Ros: Till Micke som kört och Sandra, Malin, Linda och Emelie som skött stallet när jag varit borta..

 

Veckans Topp Tre: Countdown, Frans Håleryd, Candier.

 

Veckans Starter: Lovelorn och All In Boko var tvåa på Åby, Robe Launcher var trea på Åby och Dollar Sund vann på Axevalla..

 

//mats

Bloggarkiv