• BLOGG

Inställt pga snö...

070318-29
Tisdagens fortkörning fick vi ställa in pga kraftigt snöoväder!

Halva styrkan har bara gått ett jobb på rakbanan medan andra halvan körts intervaller onsdag och söndag med fortsatt bra utveckling då dom flesta går 1.38-39 på lätta fötter med bra puls förutom två stycken som pulsen ökat på utan synlig orsak och det får vi kolla upp.

Dom sju som gått in till Färjestad under veckan är Eros Håleryd, Global Nirvana, Dongfangmingzhu, Uroy, Broadway Rhode, Benny Boko och Otto Misty.
 
Veckans Ris: Tisdagens inställda jobb...
Veckans Ros: Många fina hästar på Elitauktionen...
Veckans Topp Tre: Latitude Broline, Macho Look, Bracelet...
 
Veckans Starter: Seger för Princess Diamond på Färjestad, en andraplats för Shimona på Åby, Lovelorn var tvåa på Lindesberg,  Dollar Sund, Super Mack Håleryd och Tiffany Brodda var trea på Åby samt Solvalla...
 
//Mats

Bloggarkiv