• BLOGG

Treåringsstatistik...

Åter en mycket bra träningsvecka med allt starkare hästar, alla klarar fortfarande att hålla ett bra tempo 12 km med bibehållen spänst. Banorna är till stora delar is och snöfria nu men det är fruset någon timma på morgonen innan dagsmejan gör banorna perfekta.

Det gick ej att ta foton idag då det var -10 grader och mulet, vi gör ett nytt försök att fotografera de sista hästarna veckan som kommer.

Treåringarna har startat 5 gånger med 4 segrar och 1 fjärdepris som resultat...

Veckans Ris: Hård skare på snön gör att en del skrapat sig i karlederna...
Veckans Ros: Dollar Sund som segrade i debuten på Solvalla...

Veckans Starter: American Glide segrade på Färjestad, Bois de Pinede var 2:a på Färjestad, Shamroc Best blev 3:a på Axevalla, Dollar Sund segrade på Solvalla, Tiffany Brodda och T.X.Zoogood blev båda 3:a på V75 som kördes på Momarken...

//Mats

Bloggarkiv