• BLOGG

Bra hötork..

Full fart på intervalljobben under veckan. Alla ligger runt 1.35 på bra sätt, allt starkare och med bra spänst. Challenge Hornline, Bonbon och From Rosemary ligger på 1.45 tempo + även här.. Star Above OP har lämnat oss för att nu tränas av Riccardo Bianchi på Halmstad.. Fortsätter även nästa vecka i samma tempo innan det blir några dagars vila med skoning och uppdateringar, även nya bilder ska vi försöka få till under kommande vecka..

Veckans Ris: Powerful Man dålig i sista jobbet, ingen start på onsdag i Åmål. Miami första reserv i Årjäng på lördag och kom inte med..

Veckans Ros: Äntligen i gång med höskörden..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Nearly Nine Feet på Rättvik, Don Capitano på Jägersro och Shamroc Best i Monte på Åmål. En andraplats till Global Investment på Kongsvinger i Norge. En V75 seger till Ed Rapide på Halmstad..

// mats

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Jerringpriset..:  ”Hej! Tack för den fina bilden på L'amour Printemps. Ser fin ut.Tack för allt job..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Banarbete..:  ”Hej Mats! Hoppas allt går bra och fortskrider som förväntat.Tacksam för det jobb..”

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-