• BLOGG

Mer snö..

Nya stallarna på Åby var mycket bra! Nya stallarna på Åby var mycket bra!

Har kommit en dm snö som vi packat till på banorna nu så det ser kanon bra ut igen efter att det varit + och - i stort sett varannan dag. Under veckan har Lars Våler varit här och tittat på sin Danonino Boko och Covac från Cypern har tittat på andelshästen Dominator som båda ser riktigt fina ut.. Har tränat på som vanligt under veckan med fortsatt bra utveckling.. Kör sista veckan med nio km på dom flesta nu, tre st får träna på ngn vecka till på samma distans..

 

Veckans Ris: Varannandagsvädret, har vi hört det förut?

 

Veckans Ros: Offside's seger på Åby efter en perfekt styrning av Olle..

 

Veckans Topp Tre: Stella Rhode, Danonino Boko, Tintin..

 

Veckans Resultat: Tredjeplats för Muscles of Gold på Jägersro, en andraplats för Mountain Dew på Åby och seger för Offside på Åby..

 

//mats

Bloggarkiv