• BLOGG

2014 > 12

Så har då vintern slagit till ordentligt. Det var bara ngn vecka sen vi körde med sommarskor! Det är ca 10 cm is på sjön och med nuvarande kyla så borde det gå att köra på sjön i slutet av veckan. Nu har vi kört ikapp dom dagar som vi tappade när banan var för hård. Några balltramp och en vrickning på minuskontot när det är full laddning i hagarna. Nu är det 9 km som gäller kommande 6 veckorna.

Veckans Ris: - 18,6 är tuffa papper alla dar i veckan..

Veckans Ros: Olle Goop som avslutade året med en V75 seger efter en perfekt styrning.

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Stella Rhode på Halmstad och Nearly Nine Feet på Färjestad. Andraplatser till Johan Roc och Isac Roc på Åby. Seger till The Pearl på Åby..

// mats

Läs hela inlägget »

Det blev snabba ryck då banan frös till, vi bestämde snabbt att hästarna fick vila några dagar samtidigt som alla fick nya vinterskor. Det blev plusgrader i slutet av veckan så jag kunde harva till banan. Vi kör 6 km även kommande vecka innan vi ökar till 9 km. New Picture är nu klar att sättas i vagn. Mätstickan har varit framme och hästarna uppdateras senast i morgon kväll.

Veckans Ris: Fortsatt svår väderlek.

Veckans Ros: Äntligen snöfall, nu packar vi och harvar snön så det blir perfekt underlag att träna på.

Veckans Resultat: En tredjeplats till Tenor på Färjestad. Andraplatser till Jula in Focus på Färjestad och Cherry Zon på Eskilstuna. St Michel Decoy vann 2 årsfinalen på Bjerke.
// mats

Läs hela inlägget »

Det har varit en knölig vecka med - och + grader i en salig blandning. Vi har fått ställa in träningen två dagar, banan har frusit då det är mycket vatten i materialet. Det ska bli milt nästa vecka så då blir det full körning. Fortsatt tömkörning på New Picture blir det även nästa vecka.

Veckans Ris: Det börjar bli dåliga karleder på en del nu..

Veckans Ros: Inget som sticker ut..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Caddie Express på Åby. Andraplatser till Reckles på Solvalla och Macho Look på Kalmar.

//mats

Läs hela inlägget »
Nu är stallet kameraövervakat! Nu är stallet kameraövervakat!

Så har vi fått till nya bilder på hästarna. Full fart på träningen även den här veckan. Känns som hästarna blir piggare och piggare för varje vecka nu. Bra spänst och sjunkande puls på samtliga. Fortsatt tömkörning på New Picture. Banan har varit kanon även den här veckan, det är lite oroväckande om det fryser till nu när det är så blött..

Veckans Ris: Svårt att få till likvärdiga bilder då det bara är några minuter sol mellan dimma, regn och snö vareviga dag..

Veckans Ros: Roligt att Claudia BR fick vinna Nils Brekkes Minneslopp då hans släkting bodde i granngården ngn km bort..

Veckans Resultat:Tredjeplatser till Island Two på Färjestad, Tenor på Åby och Countdown på Eskilstuna. Seger till Claudia BR på V75 som gick i norska Drammen..

//mats

Läs hela inlägget »

HÄR UNDER SÅ LÄNKAR VI TILL NÅGRA AV OSS UTVALDA TRAVSIDOR.