• BLOGG

Jobbar på bra..

Gäset växer så det knakar trots kalla nätter! Gäset växer så det knakar trots kalla nätter!

Det har varit en bra träningsvecka. Vi har kört 1.36-37 tempo på fin bana på tisdag medan fredagen blev en blytung historia i ösregn. Men många visar fin inställning och yttre förhållanden stör inget. Challange Hornline har börjat gå intervaller på fint sätt.  Dynamite Vick gick ett kanonjobb inför nöjda ägare från Lidköping! Fortsätter att nöta på i jobben och sänker nån sekund efterhand.

Veckans Ris: Inga treåringar som kvalade till E3..

Veckans Ros: Vi tycker det är fantastiskt när hästarna springer  under 1.10 på 1600 m men fransmännen kör 1.09 på 2100 m med en öppning första 400 m på 1.04!!!!!!

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Global Mazerine på Halmstad och Mad Image på Åby. En andraplats till Latitude Broline på Axevalla. Segrar till Preludio AS på Axevalla, Lord Mirabell på Romme och Isac Roc på Åmål..

// mats

Bloggarkiv