• BLOGG

Lapp på luckan..

Något trollskt när dimman lägger sig över bygden.. Något trollskt när dimman lägger sig över bygden..

Ny häst in under veckan då den franske Cruz De Vandel anlände. Ägare är Randi Alendal Norge. Nu är det lapp på luckan då alla hästar kommit..  Fortsatt tömkörning på Real Superb, MT Kingofthehill, Capocannoniere Am och Cruz De Vandel. Judge Ninetynine är satt för vagn. Övriga jobbar på med 4-6 km på riktigt bra sätt. Nu blir det några dagars vila, löpande uppdateringar på hemsidan under veckan.

Veckans Ris: Stallbrand måste vara varje hästägares mardröm..

Veckans Ros: Tisdagen bjöd på + 20 och strålande sol..

Veckans Resultat: Star Above OP kvalade i Italien på 1.19.7 och Dynamite Vick gick 1.21.4 på Färjestad. Andraplatser till Cummin och Countdown på Färjestad, Global Investment och Uroy på Mantorp, Reckles på Solvalla och Miami på Biri och Claudia BR i Norskt Trav Oaks på Momarken. Segrar till Ed Rapide på Solvalla och Tristan Des Bosc i Frankrike..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ing-marie.johansson-lemberg » Nya bilder..:  ”Glad för bilder,och att det går bra och hon växer.Hann ej komma i söndags.Kom se..”

  • Ing-marie Johansson-lemberg » Älgjakt..:  ”Hej Mats! Glad att det går bra med L'amour printemps.Jag skall försöka komma oc..”

  • stefan johansson » Högsommar..:  ”Fantastiska foton på nästan samtliga ser de alltid så bra ut ??”

  • Roger Backström » Sista vinterveckan?:  ”Tack för informationen! Verkligen jättefina bilder på hästarna, det syns verklig..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-