• BLOGG

2014 > 11

Mister JP 2 årskullens kung! Mister JP 2 årskullens kung!

Djupharvad bana och frystorkat material har gjort underlaget perfekt. Ett par cm snö och runt nollan har gjort det lite ljusare på dagarna. Fortsatt fina träningsrundor på samtliga. Så fick vi då se solen några timmar, vi hann ta några nya bilder som ligger ute på hemsidan, övriga fotar vi så fort det går. En ny mycket fin 1 åring anlände under helgen, New Picture ägare är Mats Ryström Västerås.

Veckans Ris: Tyvärr så blev Mellby Espri och Mellby Eye Catcher sålda och kommer att lämna oss.

Veckans Ros: Obesegrade Mister JP som lekte hem Uppfödningslöpningen..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Caddie Express på Åby. Segrar till Tintin och Global Nirvana på Eskilstuna, samt New Generation på Örebro.

//mats

Läs hela inlägget »
St Michel Decoy vinner lätt årets första 2 årslopp på Bjerke.. St Michel Decoy vinner lätt årets första 2 årslopp på Bjerke..

Det är ett kompakt molntäcke som parkerat över oss, inte en solstråle så långt ögat når.. Banan håller fortfarande mycket bra. Hästarna är förvånansvärt pigga och visar riktigt fin form. Sex km på spänstiga ben och fortsatt bra puls.

Veckans Ris: Börjar bli inslag av blötsnö..

Veckans Ros: Årets första 2 årsvinnare..

Veckans Resultat: Tredjeplatser till Macho Look på Jägersro, Isac Roc på Bjerke och Prawns på Färjestad. Andraplatser till Global Investment på Bjerke och Island Two på Färjestad. Seger till St Michel Decoy på Bjerke..

//mats

Läs hela inlägget »

Trots att det regnar varje dag så håller sig banorna mycket bra. 6 km var inga som helst problem, bra trav och runt 70 slag/minut i puls var riktigt bra på samtliga. Jen Paul var här och plockade bort en del tänder och raspade till tuggytorna. Vi var inne på kliniken och röntgade dom sista fyra och det var en som vi får plocka bort några bitar på! Full körning även kommande vecka är det som gäller..

Veckans Ris: Inte mycke till ljus nu på dagarna och det är högsäsong på tappskor i lervällingen..

Veckans Ros: Jean Paul som fixat tänderna på alla 1 åringarna..

Veckans Resultat: En tredjeplats till Island Three på Åby. Andraplatser till Otto Misty på Bollnäs, Bowie Boko på Axevalla och BBTigger på Romme..

//mats

Läs hela inlägget »
Patrik lägger dom sista plåtarna på nya stalltaket.. Patrik lägger dom sista plåtarna på nya stalltaket..
Första träningsperioden är nu avklarad och alla hästarna har gått 3 km 5 dagar i veckan på mycket bra sätt. Efter några dagars vila och avmaskning så börjar vi köra 6 km, nu blir det 2 dagar träning och 1 dags vila rullande i 6 veckor framöver. Det har varit mycket bra tillväxt både på höjd och bredd på alla.. Goop var här och tittade på alla 1 åringarna under veckan. Hästarna uppdateras under kvällen..

Veckans Ris: Så fort vädergudarna är med oss så kommer vi att ta nya bilder på samtliga..

Veckans Ros: Till Veronica, Tim, Malin, Maria, Ann, Lars och Ola som skött farmen kanonbra när jag varit ledig..

Veckans Resultat: Ingen koll den här veckan..

// mats
Läs hela inlägget »

HÄR UNDER SÅ LÄNKAR VI TILL NÅGRA AV OSS UTVALDA TRAVSIDOR.